TÜBİTAK 4004 PROJE EĞİTİM SÜRECİ TAMAMLANDI
10.07.2023

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fakültemiz ortaklığı ile yürütülen, Odunpazarı ilçesinden 26 farklı okulda öğrenim gören 30 öğrencinin bilim, sanat ve yaşamdaki matematiğin farkına varmalarının sağlanması, matematiğe yönelik olumlu düşünce ve tutum geliştirmelerine katkı sunulmasının amaçlandığı 222B195 No.lu "Bilim, Sanat ve Yaşamda Matematik" isimli TÜBİTAK 4004 projesinin, 19 Haziran 2023 tarihinde başlayan ve 5 gün devam eden eğitim süreci 23 Haziran 2023 tarihinde tamamlandı.
Üniversitemizde gerçekleşen proje kapanış törenine katılan Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer KIZILKILIÇ, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ ve Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Emre EV ÇİMEN ve Dr. Öğr. Üyesi Candaş UYGAN, Anadolu Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bahadır YANIK ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje birimi öğretmenleri Doç. Dr. Yılmaz SARIER ve Doç. Dr. Şengül UYSAL tarafından eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize proje katılım sertifikaları verildi.