Günlük Yaşamda Matematik Okuryazarı Olmak adlı TÜBİTAK 4004 Projesi açılışı
29.03.2023

TÜBİTAK 4004 kapsamında desteklenen, Odunpazarı TOKİ Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni H. Gülnur YENİLMEZ tarafından yürütülen ve Fakültemizin ortak olduğu “Günlük Yaşamda Matematik Okuryazarı Olmak” adlı projenin açılışı gerçekleştirilmiştir. Açılışa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan DEMİRAL, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Emre EV ÇİMEN, öğretim üyemiz Prof. Dr. AYTAÇ KURTULUŞ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır. Açılış sonrasında ilk etkinlik olarak Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ tarafından “Hayatımızdaki Matematik” söyleşisi gerçekleştirilmiştir.