14.06.2022

Fakültemiz Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Fatma SAPMAZ danışmanlığında, öğrencilerimiz Resul Adem SARAÇ, Zehra BAYRAK, Mustafa KİRAZ, Merve Elifnur BİLGE, Şule BODUR, Esra AYDIN ve Gizem KÜÇÜKKAYA tarafından hazırlanan "Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadelede Psikolojik Farkındalık" Konulu Poster Sergisinin açılışı 07 Haziran 2022 Salı günü gerçekleştirilmiştir. Açılışa, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selma METİNTAŞ, Dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılmış olup; sergi 17 Haziran 2022 Cuma gününe kadar açık kalmaya devam edecektir.