FAKÜLTEDE ŞENLİK VAR!!
12.06.2022

Fakültemiz Ön Bahçesinde, 08 Haziran 2022 Çarşamba günü 12.00-13.00 arasında Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 'Oyun ve Fiziki Etkinlikler Öğretimi' dersi kapsamında, Üniversitemiz HAMER Sanatçılarından Okan ÜLKER’in yöneticiliğinde ikinci sınıf öğrencileri tarafından “Halk Dansları ve Ritim Gösterisi" gerçekleştirilmiştir.
Gösterinin ardından Fakültemiz ve Eskişehir Milli Zafer İlkokulu ortaklığında, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar GİRMEN ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ersin KARADEMİR yöneticiliğinde Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından düzenlenen “1. Renkli Çocuk Şenliği” gerçekleştirilmiştir. Söz konusu Şenlik, tümü Sınıf öğretmenliği programında öğrenim görmekte olan 56 öğretmen adayımız tarafından oluşturulmuş toplam 6 atölyeye Eskişehir Milli Zafer İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla yürütülmüştür.