Fakültemizde İlk Kez “Eğitimde Kariyer Günü” Gerçekleştirilmiştir
24.05.2022

Fakültemiz tarafından 13 Mayıs 2022 Cuma günü “Eğitimde Kariyer Günü” gerçekleştirilmiştir. Sabah oturumu Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından 2006 yılı mezunumuz Hakan YANDIM’ın gerçekleştirdiği “Öğretmenlik Yolculuğum” adlı konferans ile tamamlanmıştır.

Sonrasında ise öğlen oturumlarında Fakültemiz dersliklerinde; “Fen Bilgisi Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Rehberlik Psikolojik Danışmanlık, Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği” programlarımız tarafından 57 farklı oturumda kariyer söyleşisi, atölye, konferans, panel çalışmaları gerçekleştirilmiştir.  Eğitimde Kariyer Günü programımıza Öğretim Elemanlarımız ile üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz  katılmıştır.