Eğitimde Geleceğin Modeli: Ters- Yüz Öğrenme Çalıştayı Düzenlendi
17.12.2021

Fakültemiz ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Eğitimde Geleceğin Modeli:Ters-Yüz Sınıflar Erasmus+ Projesi Kapanış Toplantısı ve Ters-Yüz Öğrenme Çalıştayı” Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde öğretmenler, öğretmen adayları ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Çalıştay; Odunpazarı İlçe MEM Ar-Ge Birimi öğretmeni Emel ZENGİN'in proje tanıtımı, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder CEYLAN, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR’in konuşmalarıyla başlamıştır. Çalıştay kapsamında düzenlenen 'Teoriden Uygulamaya Ters-Yüz Öğrenme' isimli panel Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Doç. Dr. İrfan SÜRAL, Dr.Öğr.Üy. Emre EV ÇİMEN tarafından yürütülmüştür. Panelde Ters Yüz Eğitim Modeli ve uygulamaları hakkında bilgi verildi. Öğleden sonra oturumlarda ise öğretmen adaylarımızın da katılımcı olduğu 'Flipped Learning', 'Web 2.0 Araçları', 'Problem Çözme ve Görev Tabanlı Öğrenme' isimli atölyeler yürütülmüştür.