Fakültemiz Öğretmenler Günü Etkinliği
25.11.2021

Fakültemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama programı gerçekleştirilmiştir. Sabah saatlerinde, Valilik kutlama programı kapsamında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üy. Mine SÖNMEZ KARTAL tarafından Eskişehir Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Üniversitemiz çelengi konulmuştur.

Sonrasında ise ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Fakültemiz ve ESOGÜ Halkbilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HAMER) işbirliğiyle "Öğretmenler Günü Konseri" düzenlenmiştir. Konser öncesinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL tarafından günün anlam ve önemine ait konuşma gerçekleştirilmiş ve Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanan “Öğretmene Vefa” kısa filmi gösterilmiştir. Öğretmenler günü programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ, Prof. Dr. Rifat EDİZKAN, Öğretim Elemanları ve Öğrenciler  katılmıştır.