TR | EN
Prof. Dr. Eyüp ARTVİNLİ, Uluslararası Bilim Kurulu COVIDEA İttifakına Seçildi
24.06.2020
Öne çıkan görsel

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp ARTVİNLİ, Fransa/Paris’teki Uluslararası Bilim Kurulu COVIDEA İttifakına Seçildi

Merkezi Fransa/Paris'de bulunan ve bünyesinde 40 Uluslararası, 140 civarında da ulusal ve bölgesel bilimsel birliği barındıran Uluslararası Bilim Konseyi (The International Science Council- https://council.science (ISC) ) tarafından COVID-19 pandemisinin dünya çapında yol açtığı sürdürülebilir eğitim problemlerine karşı yenilikçi teknolojilerin, eğitim kurumlarının dijital bir geleceğe hazırlanmasına ve bu amaca uygun dijital araçlarla yaşam boyu öğrenmenin nasıl sağlanabileceğine ilişkin çalışmalar yapmak üzere COVID-Eğitim İttifakı (COVIDEA), kurulmuştur. 
7 kişiden oluşan ittifak komisyonuna Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Eyüp ARTVİNLİ Uluslararası Coğrafya Birliği (IGU) tarafından aday gösterilmiş ve seçilmiştir.  
COVID-Eğitim İttifakı (COVIDEA), COVID-19 pandemisinin dünya çapında yol açtığı sürdürülebilir eğitim problemlerine karşı yenilikçi teknolojilerin, eğitim kurumlarının dijital bir geleceğe hazırlanmasına ve bu amaca uygun dijital araçlarla yaşam boyu öğrenmenin nasıl sağlanabileceği üzerinde çalışmalar yapmak üzere kurulmuştur.