FAKÜLTEMİZ PROJELERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN
25.12.2019

Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından yürütülen iki proje “TOVAK- 2019 yılı Prof. Dr. Yahya ÖZSOY Toplum Hizmeti Ödülü ve Özel Ödüller” kapsamında ödül almaya hak kazanmışlardır.

Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

UMUTLU YARINLARA PROJESİ

Fakültemiz Fen Bilgisi Öğretmenliği Programında öğrenim gören öğrenciler ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlanan “UMUTLU YARINLARA” adlı projeye Prof. Dr. Tahir ÖZGÜ anısına TOVAK- Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı Prof. Dr. Tahir ÖZGÜ Teşvik Ödülü verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Proje; Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zafer BALBAĞ ve Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Ömür GÜRDOĞAN BAYIR danışmanlığında;

Büşra Saygın, Ayşe Yılmaz, Pelin Uysal, Nezaket Ceyhan, Yasin Arıkan, Şule Kaleli, Banu Yakılmaz, Saliha Beyza Özkaya, Ece Işık, Şeymanur Güner, Arzu Südinoğlu, Ceren Tiftikçi, Ayşegül Sevim, Beyza Tuncel, Nisanur Akdoğan, Feyza Nur Gürses, Songül Dinçer, Şerife Burcu Semerci, Aygül Doğan, Eren Demir, Perihan Kavalcı, Mahmut Babuççu, Mehmet Özgün Altun, Latife Bozkurt, Sümeyye Kahraman, Aslı Tine, Yasemin Aydın, Esin Özdoğan, Gizem İlayda Göktaş, Necmiye Koca, Nihal Türk, Tuğçe Irmak, Melahat Arslan, Gizem Soysal, İlkem Bozkurt, Okan Kodal, Burcu Kuşan, Seray Tuncel, Murat Özalp, Ezgi Arı, Gizem Kurt, Şevval İrem Akyol adlı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

MEKTEPTEN MEKTUP VAR PROJESİ

Fakültemiz İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı öğrencileri tarafından hazırlanan “MEKTEPTEN MEKTUP VAR” adlı projeye TOVAK- Prof. Dr. Yahya ÖZSOY Toplum Hizmetleri 2019 Hizmet Ödülü verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Proje; Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Emre EV ÇİMEN danışmanlığında, öğretmen Burcu ÖRSEL'in destekleriyle;

Derya Çelimli, Ali Engin Durhan, Merve Nur Şems, Ferit Şentürk, İsmail Osmancık, Pınar Özavcı, Ceren Altuntop, Yağmur Kaya, Şeyma Sağlam, Özge Karataş, Ceren Kaya, İmren İlkin, Emine Tekin, İrem Nihal Karakulle, Naime Ezgi Erdoğan, Ezgi Dağcı, Hatice Yaren Özkan, Havva Nur Bozdemir, Sultangül Gök, Mediha Gümüştaş, Elif Altıntepe adlı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.