“Kütüphanede Drama” ve “Okul Öncesi Öğretmen Adayı ve Çocuk Buluşması” Etkinlikleri
13.12.2019

Fakültemizde ve Üniversitemiz Kütüphanesinde; Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Esra DERELİ’nin ve Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin düzenlediği  “Kütüphanede Drama”  ve “Okul Öncesi Öğretmen Adayı ve Çocuk Buluşması” Etkinlikleri düzenlenmiştir. Bu etkinliklerde okul öncesi dönemdeki çocuklara kitap sevgisi, kütüphanelerden nasıl yararlanılacağı ve kütüphanede nasıl davranılması gerektiği ile ilgili deneyim yaşamaları sağlanmıştır.  Çocuklar oluşturulan çocuk kitapları bölümünden kitaplarını seçmişler, okumuşlar ve ödünç alma işlemlerini yapmışlardır. Ayrıca okul öncesi dönemdeki çocuklar getirdikleri materyallerle el kuklası ve ritm atölyesi çalışmaları yapmışlardır.