"2023 Vizyonu ve Okul Öncesi Eğitim" konulu konferans gerçekleştirildi.
20.11.2019

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Esra DERELİ ile üçüncü sınıf öğrencilerinin düzenlediği, Fakültemiz Konferans salonunda Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı  Tuncay MORKOÇ’un konuşmacı olarak katıldığı “2023 Vizyonu ve Okul Öncesi Eğitim” adlı konferans gerçekleştirilmiştir.

Konferansa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Barış HANCI, Temel Eğitim Şube Müdürü Serhat MURAT, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Serap ERDOĞAN, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şengül S. ANAGÜN, öğretim üyeleri ve öğretmen adayları katılmıştır. Konferans davetimizi kabul eden Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı Tuncay MORKOÇ’a ve konferansa katılan herkese teşekkür ederiz.