İYEP Tanıtım Toplantısı
15.10.2019

Doç. Dr. Hüseyin ANILAN'ın İYEP'e Katkısı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve UNICEF işbirliği ile gerçekleştirilen, ilkokulların üçüncü sınıfına devam eden, özel eğitim tanısı olmayan, önceki eğitim ve öğretim yılları içinde çeşitli nedenlerle Türkçe ve Matematik dersi öğretim programlarında yer alan ve İlkokullarda Yetiştirme Programı kapsamında belirlenen kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrencilerin desteklenmesi amacıyla hazırlanan İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP)’nda görev alan Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Doç. Dr. Hüseyin ANILAN’ı tebrik ederiz.

14.10.2019 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK’un katılımlarıyla gerçekleşen İYEP Tanıtım Toplantısına, öğretim üyemiz Doç. Dr. Hüseyin ANILAN ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özden TEZEL katılmışlardır.