TÜBİTAK Fonları ve TÜBİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız?

Etkinlik Tarihi: 15 Şubat 2018 14:11 - 15 Şubat 2018 14:11

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, ETTOM ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nün işbirliğinde TÜBİTAK Fonları ve TÜBİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız? konulu etkinlik 15.02.2018 tarihinde 13.00-17.00 saatleri arasında Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda Prof. Dr. Salih ÇEPNİ ve ETTOM Uzmanı Emrah Orakçıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu etkinliğe Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde öğrenim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılmıştır. Yüksek katılımla gerçekleşen ve tüm katılımcılar açısından son derece verimli ve yararlı geçen bu önemli etkinlik için başta Prof. Dr. Salih Çepni’ye, ETTOM uzmanı Emrah Orakçıoğlu’na, emeği geçen tüm birimlere ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.