Öğretmenlik Uygulaması Dersi (Bahar Yarıyılı)
  • Öğretmenlik Uygulaması dersi, (1+8) kredi şeklinde olup; 1 ders saatlik teorik kısmı yüz yüze cumartesi günü programda belirtilen saatlerde gerçekleştirilecektir.
  • 8 ders saatlik uygulama kısmı, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Eskişehir ilinde yer alan okullarda hafta içi günlerde yüz yüze yapılacaktır.
  • YÖK tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda dersten muafiyet bulunmamaktadır.
  • Hafta içi uygulamalarına ait gün ve saatler Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapmakta olan öğretmenlerin ders programlarına bağlıdır.
  • Uygulama okulları 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında belirlenerek duyurulacak olup; uygulamaların 19 Şubat 2024 haftası itibariyle başlaması planlanmaktadır.