Öğrenim Ücreti ve Ödeme Süreci

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının öğrenim ücreti toplam 8200 TL olup; öğrenim ücretinin ilk taksiti 5000 TL güz dönemi kesin kayıt esnasında, ikinci taksiti 3200 TL Bahar Dönemi kayıt yenileme esnasında ödenecektir.

1. Taksit

5.000 TL

Güz Dönemi Kesin kayıtta ödenecektir.

2. Taksit

3.200 TL

Bahar Dönemi Kesin kayıtta ödenecektir.

2023-2024 Bahar dönemi ödemeleri 15-31 Ocak 2024 tarihleri arasında aşağıda belirtilen hesaba yatırılacaktır.

•  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi senato kararı uyarınca ön başvuruda ilan edildiği üzere,

Kayıt işlemini yapan adaylara herhangi bir şekilde

(ders muafiyeti, kayıt sildirme, programa ara verme vb.)para iadesi yapılmayacaktır.

• Öğrenim ücreti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Birimi hesabına yatırılacaktır. Bu ücretin Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının ücreti olduğu belirtilerek, dekontun açıklama kısmına adayın ADI SOYADI ve T.C. KİMLİK NUMARASI mutlaka yazdırılacaktır. Adaylar bu dekontu, kesin kayıt sürecinde Pedagojik Formasyon birimine elden teslim edecektir.

Ödemenin yapılacağı banka hesap numarası ve bilgileri:

Hesap Adı:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Eğitim Fakültesi

Hesap No:

T. C. Ziraat Bankası Eskişehir Şubesi TR520001000117400130766053

Açıklama: Adı Soyadı, T.C. Kimlik Numarası ve Pedagojik Formasyon Eğitimi

ÖNEMLİ: Başkasına ait bir hesaptan para yatırılması durumunda açıklama kısmına eğitim alacak adayın ADI SOYADI ve T.C. KİMLİK NUMARASI mutlaka yazılmalıdır.