Matematik Seferberliğine Fakültemizin büyük katkısı
17.10.2022

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği" kapsamında Fakültemiz, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğinde 10-11 Ekim 2022 tarihlerinde "Eskişehir Matematik Günleri" Mesleki Gelişim Seminerleri düzenlenmiş olup; iki gün boyunca öğretmenlerin mesleki gelişimleri bağlamında eğitimler ve etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

11 Ekim 2022 Salı günü Fakültemiz derslik ve amfilerinde gerçekleşen eğitimler, Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üy Emre EV ÇİMEN, Dr. Öğr. Üy. Candaş UYGAN, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Aytaç KURTULUŞ, Prof. Dr. Pınar ANAPA SABAN ve Dr. Öğr. Üy. Ayla ATA BARAN tarafından başarıyla yürütülmüştür.