Yemek Bursu Duyurusu
21.09.2023

YEMEK BURSU BAŞVURUSU YAPACAK OLAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Fakültemizde öğrenim görmekte olan başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimizin 01 Kasım 2023- 14 Haziran 2024 tarihleri arasında öğle ve ikinci öğretim yemeği ihtiyaçlarının yemek bursu olarak ücretsiz karşılanabilmesi için 2023-2024 Öğretim yılında kontenjan dâhilinde yemek bursu verilecektir.

Yemek Bursundan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda bulunan Başvuru Formunu doldurarak fakültemiz öğrenci işleri birimine 25 Eylül- 10 Ekim 2023 tarihleri arasında müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

Yemek Bursundan Doğrudan Faydalanabilecek Öğrenciler

1.    Sağlık Raporuyla belgelendirmek şartıyla % 40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler

2.    Anne, baba ve kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler

3.    Yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler

4.    Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler

Önemli Not: Yemek bursundan doğrudan faydalanabilme şartlarını taşıyan öğrencilerimizin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Yemek Bursu Alamayacak Öğrenciler

1. Yemek bursuna başvurmak istediği tarihte okula giriş tarihi itibariyle, bir öğretim yılı kaybı bulunan öğrenciler

2.    Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücretle çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler

3.    Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri

4.    Yabancı Uyruklu ve TÖMER’li öğrenciler

5.    Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler

Yemek Bursuna Hak Kazanan Öğrencilere Fakültemiz web sayfasında duyuru yapılacaktır.

Yemek Bursu Başvuru Formu İçin Tıklayınız.