Özel Öğrenci Duyurusu

ADIYAMAN, HATAY, KAHRAMANMARAŞ VE MALATYA İLLERİNDEKİ

ÜNİVERSİTELERDE ÖĞRENİM GÖREN VE ESKİŞEHİR OSMANGAZİ

ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİNE ÖZEL ÖĞRENCİ OLMA

BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 07.09.2023 tarihli ve E-75850160- 104.01.01.01-60024 sayılı yazısı uyarınca Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde kendi üniversitesinde kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan programlarda özel öğrencilik hakkı verilmiştir.

•  Başvurular en fazla iki yarıyıl için yapılabilir.
  •  Başvuru yarıyıl içerisinde açılan derslerin tümü için yapılabileceği gibi yalnızca Öğretmenlik Uygulaması 1-2 / Okullarda RPD Uygulamaları 1 -2 dersleri için de yapılabilir.

Fakültemizde özel öğrenci olarak eğitim almak isteyen ilgili üniversitelerdeki öğrencilerin 05.10.2023 Perşembe günü saat 17.00’a kadar elden ya da ogris.ef@ogu.edu.tr adresine e-posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

•  Dilekçe (İletişim bilgileri tam ve doğru yazılarak başvuru sahibi tarafından imzalanmış ve taratılmış PDF belgesi) https://egitim.ogu.edu.tr/Sayfa/Index/39/matbu-formlar bağlantısını tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenci Belgesi (Son 10 gün içinde alınmış e-İmzalı veya Islak imzalı ve taranmış PDF belgesi)
  • Transkript belgesi