Çukurhisar İlkokulu’na Yeni bir Kütüphane
14.05.2019

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrencileri ile Anadolu Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin işbirliği ve gayretli çalışmaları sayesinde Çukurhisar İlkokulu’na yeni bir kütüphane kuruldu.  Ayrıca kütüphanenin bir bölümüne Zekâ Atölyesi kazandırıldı. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Zafer BALBAĞ ve Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi ABD  Dr. Öğretim Üyesi Ömür GÜRDOĞAN BAYIR tarafından yürütülen çalışma Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirildi. Çukurhisar İlkokulu Müdürü Muhammed BAYIR'ın da büyük destek verdiği çalışma sayesinde Çukurhisar İlkokuluna bir kütüphane ve zekâ atölyesi kazandırıldı.

Kütüphanenin ve zeka atölyesinin açılışı, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÜLTEKİN,  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi ABD Başkanı Prof. Dr. Cansu FİLİK İŞÇEN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer KARACA,  İnönü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar TEMUR,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet KINA, Ali Şahin YILDIZ ve Gürol BOZKURT tarafından gerçekleştirildi.

Resimleri görmek için yana kaydırın