Yatay geçiş başvuruları hakkında
23.07.2019

Başvuru Şekli:

İnternet üzerinden ygbf.ogu.edu.tr adresinden online olarak ön başvuru alınacaktır, ön başvuru sonrasında başvuru formunuzun çıktısı ile gerekli diğer evrakların aşağıda belirtilen adrese  posta/kargo yoluyla veya elden 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Evrakları belirtilen sürede Fakültemize ulaşmayan başvurular (ön başvuru yapmış olunsa dahi) değerlendirmeye alınmayacaktır.

Fakültemiz Adresi:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR

İletişim:

Yatay geçiş işlemleri için fakültemiz idari personeli Kenan KAYA ile iletişime geçebilirsiniz.

Dahili: 0 222 239 37 50 / 1631

2019-2020 Öğretim Yılı Yatay Geçiş başvuru koşulları ve tarihleri hakkında detaylı bilgi  almak için tıklayınız.